Aant. boxen: 139
 • Doe de Babybox Test!

  Klik op de blauwe knop om te beginnen

  checkIn 8 vragen de beste babybox voor u
  checkBinnen 2 minuten de uitslag
  checkVolledig gratis
  checkEr worden geen gegevens gevraagd
  checkDirect de voordeligste prijs online
  check
  (U kunt meerdere kleuren selecteren.)
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Baby box

Als u in verwachting bent dan hoort een baby box absoluut bij de eerste meubeltjes die u nodig heeft. Als de kleine straks geboren is dan is het fijn om hem dichtbij te hebben. Een baby box zorgt ervoor dat u uw kleintje ook beneden lekker dichtbij kunt hebben. Een baby box kopen is soms nog minder gemakkelijk dan het lijkt. De baby box moet namelijk perfect passen bij uw inrichting en moet voldoen aan de juiste formaten. Maar de ene baby box is de andere niet. Met de Wooki Baby Box Test zorgen we ervoor dat u de juiste box kiest en nooit teveel betaald. Een Baby Box kopen doet u goed en weloverwogen via onze test.

Bopita baby box

bopita-sleep-and-store-antraBopita is een heel erg bekend merk als we het hebben over baby boxen. Bopita ontwikkeld baby boxen volgens de in Nederland geldende NEN normen. Bopita boxen zijn veilig en degelijk en gaan vaak meerdere generaties mee. Het assortiment van Bopita is zeer uitgebreid. Bopita heeft verschillende formaten, vormen en mogelijkheden. Denk aan ronde baby boxen, baby boxen met lades en Bopita tweelingboxen. Een heel erg bekende Bopita serie is de Bopita Brent. Bent u op zoek naar een baby box met een goede prijs / kwaliteit verhouding dan is Bopita een hele goede keuze.

Tweelingbox

Als u in blijde verwachting bent van 2 kindjes dan is het goed om na te denken over een tweelingbox. Een tweelingbox is een stuk groter dan een enkele box. Een tweelingbox is ongeveer 1.5 maal zo groot als een normale box. Het voordeel van een tweelingbox is dat er dus meer ruimte is zodat uw 2 kindjes elkaar niet in de weg liggen en het neemt minder ruimte in beslag als 2 separate boxen. De eerste 6 maanden kunt u uw 2 kleintjes nog prima samen in een 1-persoons box leggen. Na de eerste maanden worden ze wat bewegelijker en gaan ze met speelgoedjes spelen. Als u ze dan in een 1-persoons baby box laat liggen loopt u het risico dat ze elkaar per ongeluk per speelgoed gaan slaan. Bij een tweeling is het na de eerste maanden echt wenselijk om ze beide in een separate baby box of in een tweelingbox te leggen waar ze meer ruimte hebben. Het leuke van een tweelingbox is dat ze samen gemakkelijker contact kunnen maken waardoor ze elkaar beter leren kennen.

Inklapbare / opvouwbare baby box

Dan zijn er ook nog de speciale inklapbare / opvouwbare baby boxen. De inklapbare baby box is uitermate geschikt om mee te nemen. Op vakantie of op visite? Zo heeft u altijd een veilige speel en slaapplek bij voor uw kleine. De inklapbare baby box is iets kleiner dan een normale box en vaak ook iets lichter. Zo is hij gemakkelijk mee te nemen want hij past gewoon in de kofferbak. Omdat de opvouwbare baby box zo gemakkelijk in te klappen is, is hij dus ook zo opgeruimd. Juist hierdoor is hij ontzettend populair bij opa’s en oma’s. Er zijn degelijke inklapbare baby boxen van hout maar ook van metaal en stof (net zoals een campingbedje). Kies voor de houten inklapbare box als uw de box dagelijks mee “on tour” neemt en u dus een kwalitatieve opvouwbare box moet hebben die iets zwaarder mag zijn. Voor incidenteel gebruik raden we u aan om voor de inklapbare box met metaal en stof te kiezen. Deze zijn heerlijk licht en snel in- en uit te klappen. Er zijn zelfs zeshoekige inklapbare boxen maar deze raden we niet aan om mee te nemen.

Baby box specificaties

Zoals u hierboven kunt lezen zijn er al diverse keuzes die u moet maken als u een baby box gaat kopen. Er zijn echter nog een aantal belangrijke eigenschappen waarop u moet letten en waar we u tijdens de test rustig doorheen loodsen. Denk b.v. aan de vorm. Een normale vorm babybox is rechthoekig of vierkant maar er zijn ook andere vormen te verkrijgen. Maar u moet ook nadenken over praktische zaken zoals b.v. een verstelbare bodem of wieltjes. Als u de box geregeld van de kant wilt halen om b.v. te kunnen stofzuigen dan zijn wieltjes een uitermate handige aanvulling. De verstelbare bodem is net zoals bij een ledikantje onmisbaar als uw kindje groter wordt en gaat spelen in de baby box. Er komt een moment dat ze gaan kleuteren en dat wilt u de bodem echt lager kunnen zetten. Sommige baby boxen komen met een handige opberglade. Dit maakt de box zwaarder en minder gemakkelijk op te bergen maar geeft wel een hele praktische insteek aan de ruimte die een box gebruikt. In een grote lade kunt u namelijk veel spulletjes opbergen zoals verschoon artikelen en speelgoed. U ziet, om doordacht een baby box te kopen moet u bij heel wat zaken goed nadenken. En wij helpen u met onze baby box test heel erg graag!

Goedkope boxen kopen

Tenslotte de goedkope babybox. Goedkope babyboxen zijn niet per definitie slechter als de duurdere varianten. U moet voor een goedkopere babybox soms wel wat concessies doen. Zo zal het merk vaak geen Bopita zijn maar een iets onbekender merk. Het materiaal is misschien van mindere kwaliteit of de uitstraling wat minder luxe. Goed om te weten is dat ook de goedkope baby boxen niet verkocht mogen worden in Nederland als ze niet aan de vereiste normen voldoen. Ook de goedkopere baby boxen zijn dus veilig. Uiteraard zijn er ook andere methodes om een goedkope babybox te bemachtigen. U kunt b.v. eens een kijkje nemen op Marktplaats, de Kringloper of op een jaarmarkt. Op deze plaatsen vindt u vaak mooie jong gebruikte babyboxen die nog gemakkelijk een ronde meekunnen voor een factie van de prijs. En wat dacht u van zelf maken? Als u handig bent kunt u voor 100 euro een hele mooie babybox maken geheel in eigen formaat en kleur. En voor een nieuwe baby box kunnen we niet genoeg benadrukken dat het maken van deze babybox test echt uw beste vertrekpunt is. We hebben een zeer grote verzameling baby boxen en kunnen als geen ander het perfecte vergelijk maken tussen al deze soorten. Onze baby box test houdt rekening met uw wensen en sorteert vervolgens op prijs. Alle aangesloten webshops zijn vertrouwd zodat u zeker weet dat u de bestelde spulletjes ook altijd netjes thuisgestuurd krijgt. Wij wensen u heel veel plezier met de Wooki Baby Box Test!