Aant. borstkolven: 38
 • Doe de Borstkolf Test!

  Klik op de blauwe knop om te beginnen

  checkIn 7 vragen de perfecte borstkolf voor u
  checkBinnen 2 minuten de uitslag
  checkVolledig gratis
  checkEr worden geen gegevens gevraagd
  checkDirect de voordeligste prijs online
  check
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Borstkolf Test

Geeft u uw kindje borstvoeding, maar wilt u ook weleens onderweg moedermelk geven? Dan is het handig om een borstkolf te kopen, zodat u op ieder gewenst moment uw kindje moedermelk uit de fles kunt geven. Er zijn best veel soorten borstkolven op de markt. Wij hebben de meeste modellen in onze test meegenomen, zodat u na de test precies weet wat voor u de beste borstkolf is.

Handkolf of elektrische kolf?

De grootste verschillen tussen de borstkolven zijn handkolven en elektrische kolven. Met een handkolf moet u de melk handmatig uit de borst pompen, terwijl dit met een elektrische kolf volledig automatisch gedaan kan worden. Elektrische kolven zijn wel wat duurder, maar vaak wel uitgebreider met extra mogelijkheden. Hierbij is het dus volledig afhankelijk hoe vaak u de borstkolf gaat gebruiken. Uiteraard hebben we dit vraagstuk meegenomen in onze borstkolf test.

De borstkolf test

Met onze test weet u binnen 7 vragen welke borstkolf het beste bij u past. Uiteraard zijn alle bekende merken meegenomen, zoals Philips, Medela en Avent. Bestel een borstkolf nu voordelig online en koop bij de goedkoopste webshop!