Aant. skateboards: 438
 • Doe de Skateboard Test!

  Klik op de blauwe knop om te beginnen

  checkIn 9 vragen het perfecte board voor u
  checkBinnen 2 minuten de uitslag
  checkVolledig gratis
  checkEr worden geen gegevens gevraagd
  checkDirect de voordeligste prijs online
  check
  (U kunt meerdere mogelijkheden selecteren.)
  (U kunt meerdere merken selecteren.)
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Skateboard en Longboard Test

Wilt u een Skateboard of Longboard kopen, dan kunt u hier de unieke Skateboard en Longboard test doen. In deze test zijn honderden boards meegenomen. Ben je een beginnende skater, dan is het ontzettend handig om via deze test advies op te doen. Door het beantwoorden van de vragen ga je zelf nadenken wat je nu eigenlijk precies wilt kopen.

Skateboards, Longboards en Cruizers

Om het gemakkelijk te houden zijn er naast de bekende skateboards ook nog longboards en cruizers te koop. Een cruizer gebruik je met name voor het rijden van lange afstanden. Deze borden zijn kleiner dan skateboarden en vaak wat breder. Naast cruizers zijn er ook nog longboarden die weer langer zijn dan skateboarden en worden zowel gebruikt om te stunten als om langere afstanden te rijden. Alle 3 boards worden meegenomen in deze skateboard test.

Help! Welk skateboard moet ik kopen?

Om je met deze belangrijke vraag te helpen, hebben we in onze database een groot aanbod aan skateboards, waardoor deze keuze eenvoudiger wordt. Het enige wat je moet doen is het beantwoorden van een aantal vragen, waarna deze vraag direct beantwoord wordt. Zo moet je onder andere aangeven wat je schoenmaat is, waarvoor je het board met name gaat gebruiken, of je wilt focussen op beheersing of juist op hoge snelheid en je kunt ook nog een merk als voorkeur opgeven zoals Landyachtz, Long Island, Mindless, Rivierra, Santa Cruz of Sector 9 en bijvoorbeeld een kleur. Als uitslag komt er een top 5 skateboards uitrollen die het beste bij jouw persoonlijke wensen past.

Online bestellen!

Een skateboard kun je eenvoudig online kopen. Zo zijn er een aantal kwalitatieve webshops bij ons aangesloten, waardoor je jouw favoriete board direct kunt bestellen bij de beste webshop online. Wij laten tevens altijd de laagste prijs zien die bij ons in het systeem zit, zodat je altijd het voordeligste uit bent. Koop dus jouw favoriete skateboard of longboard voordelig en goedkoop online! Wil je eventueel jouw persoonlijke top 10 per e-mail ontvangen? Ook dat is mogelijk! Daarnaast kun je ook je vrienden laten meebeslissen door je testuitslag te delen op Facebook of Twitter. Doe de skateboard test nu!

Skateboards in de test: