Aant. steppen: 386

Steppen Test

Wilt u een step kopen, dan kunt u hier de steppen test doen. Via deze test weet u binnen een paar minuten welke step het beste bij uw wensen past. In de test doen honderden modellen mee, waaronder stuntsteppen, vouwsteppen, autopeds, kindersteppen en steppen voor volwassenen. U kunt de test eenvoudig doorlopen door het beantwoorden van een aantal vragen. Als resultaat krijgt u keurig een top 5 te zien van steppen die het beste overeenkomen met uw wensen.

Nieuwe step kopen

Er is een breed scala aan steppen op de markt, waardoor het kiezen van een nieuwe step vaak erg lastig is. Naast de vele soorten steps, bieden sommige steppen ook de mogelijkheid om het stuur te verstellen, zodat de step mee kan groeien met de groei van uw kind. Sommige steppen hebben een handige rem en andere modellen kunt u eenvoudig opvouwen, zodat deze gemakkelijk mee te nemen zijn. Ook zijn er steppen speciaal voor jongens of meisjes verkrijgbaar.

De beste step online

Of je nu op zoek bent naar een stoere space scooter of een autoped waar je lange afstanden mee kunt steppen, al deze modellen zijn meegenomen in deze test. Wilt u uitblinken op de skatebaan, kun je voor stuntsteppen ook terecht bij Wooki! Laat de steppen automatisch vergelijken en kies de beste step uit de top 5. Deel eventueel de keuze via social media en laat uw vrienden helpen kiezen.