Aant. koelkasten: 709

Vriezer Test

Waar zouden we zijn zonder een vriezer? Een vriezer geeft ons de mogelijkheid om levensmiddelen langer houdbaar te houden. Soms kunnen we goed ingevroren producten zelfs jaren na het invriezen nog smakelijk opeten. Vrijwel in elk huishouden is dan ook een vriezer aanwezig. Een kleine, grote, kast of kist. Voor ieder is er wat wils. Maar wist u dat een vriezer niet alleen een hele koude kast is maar dat een vriezer over veel verschillende technieken beschikt die het gebruikersgemak ontzettend kunnen bevorderen of die u juist liever niet op de vriezer heeft zitten. Iedereen heeft zijn eigen wensen. Door het maken van de vriezer test denkt u na over uw toekomstige vriezer en zorgen wij ervoor dat u geen opties over het hoofd ziet. Na het maken van de vriezertest heeft u ontzettend goed nagedacht over uw vriezer en geven we u graag een overzicht met de vriezers die het meeste voldoen aan uw wensen.

Vriezer Tips

Een heikel punt bij iedere vriezer is het ontdooien. Gelukkig bestaan er tegenwoordig technieken als no-frost waardoor ontdooien bijna helemaal niet meer nodig is. Maar als u toch uw vriezer gaat ontdooien dan hier een gouden tip. Heeft u het weleens geprobeerd met een föhn? Niet doen! Probeer het met een gewone ventilator. Uw vriezer ontdooit sneller door de stromende lucht dan door warmte. Daarnaast levert een ventilator geen gevaar op. Ook kunt u een emmer met kokend water gebruiken. Deze zet u in de vriezer waardoor de lucht in de vriezer opwarmt en het ontdooien ook sneller gaat. Let wel op dat niet iedere thermostaat tegen deze snelle opwarming van de lucht kan. Een ventilator is dus een betere oplossing. Als uw vriezer ontdooit is kan het zijn dat er ook nog nare luchtjes achterblijven in de vriezer. U kunt hier heel gemakkelijk vanaf komen door de wanden te poetsen met water en azijn. Als de vriezer ontdooit en schoongemaakt is dan smeert u de wanden in met een dun laagje Vaseline. Dit zorgt ervoor dat de wanden langer ijsvrij blijven. Om energie te besparen kunt u de lege ruimtes in de vriezer opvullen met lege dozen of beter nog met flessen die gevuld zijn met water.

Vriezer Specificaties

Zoals boven vermeld beschikt een vriezer over zeer veel specificaties. Alvorens u een vriezer gaat kopen is het handig om op de hoogte te zijn van deze specificaties zodat u niet onbedoeld te veel of te weinig functies op uw nieuwe vrieskast heeft. Uiteraard kunt u ook gewoon de Wooki Vriezer Test maken! Allereerst moet u de keuze maken voor het juist model. Een kist of een kast. En hoe groot moet deze dan zijn of hoe gaat u hem plaatsen? Vrijstaand, onderbouw of inbouw? Maar het is ook belangrijk te weten waar u deze gaat plaatsen en hou u de vriezer wilt inrichten en gebruiken. Wilt u bijvoorbeeld uw producten optimaal kunnen laten invriezen in alle lades / vakken of maakt het niet uit als dit in slechts 1 of 2 vakken kan? Hoe zit het met energie besparende functies? Of als u vaak lange tijd van huis bent. Stel voor dat er een product- of stroomstoring is, hoe lang moeten uw levensmiddelen dan diepgevroren blijven? De draairichting van de deur, verlichting, kleur etc. Tijdens onze test doorlopen we graag samen met u alle stappen.

Vriezer Kopen

Als u besluit om uw ideale vriezer te komen dan vindt u aan het einde van de Wooki Vriezer Test meteen een handig en netjes gesorteerd prijsoverzicht waardoor het kopen van een vriezer alleen maar makkelijker wordt. Met ons prijsvergelijk weet u zeker dat u nooit teveel betaald voor een vriezer. Daarnaast zijn alleen gerenommeerde webshops bij ons aangesloten waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de levering van uw nieuwe vriezer. Met de Wooki Vriezer Test koopt u uw vriezer veilig, voordelig en makkelijk. Doe de test en u bent over 10 min klaar!